Op zoek naar een freelance copywriter?

Bij mij kan je terecht voor doeltreffende copy voor jouw digitale marketing:

  • Jouw website (SEO teksten, landingspagina’s, productpagina’s,…)
  • Jouw social media kanalen (LinkedIn, Facebook, Instagram)
  • Jouw campagnes (Google Ads, Facebook, LinkedIn)

Doeltreffende webcopy

Elk woord op jouw website. Daar gaat webcopy over. Elk woord op jouw homepage of landingspagina’s, zelfs wat in de navigatie en de footer staat.

Wil je doeltreffende webcopy, dan moet over elk woord nagedacht worden. Niet enkel om zo duidelijk mogelijk te zijn, maar ook om je website bezoeker te laten ervaren waar jij als merk voor staat. Het gaat zowel om branding, als conversie.

Bondige teksten

Wie schrijft voor het web, schrijft voor een lezer die niet leest. Onderzoek wijst uit dat website bezoekers je tekst scannen. Daarom vraagt een website om een andere schrijfstijl dan bijvoorbeeld een tekst uit een magazine. Hoe korter, hoe beter.

Wervend geschreven

Recht naar de call-to-action toe. Jij weet als merk, bedrijf of organisatie precies wat je wilt dat de website bezoeker doet op een pagina; contact opnemen, een offerte aanvragen, een gift doen,… Daarom voorzie je een nette layout en een call-to-action op een opvallende knop.

Guess what? Ook je website bezoeker wil zo snel mogelijk zijn of haar doel vervullen op jouw webpagina. Maak het zo eenvoudig mogelijk. Met wervende copy zeg je net genoeg om je bezoeker warm te maken voor jouw product of dienst, niet meer, niet minder.

SEO-vriendelijk

Een goede website tekst is bovendien één die vindbaar is voor zoekmachines. Net zoals het de tijdinvestering waard is om bondig te zijn en enkel de essentie over te houden, is het ook noodzakelijk zoektermenonderzoek te doen. Alleen zo weet je dat je met de juiste keywords aan de slag gaat om door zoekmachines gevonden te worden.

Mijn aanpak

Wie is je doelgroep? Met welke bedoeling komt iemand op je website? Welke oplossing heb jij deze persoon te bieden? Waarin verschilt jouw oplossing van die van je concurrenten? Waar sta je voor als merk? Met het antwoord op die vragen ga ik graag aan de slag voor jouw webcopy.

Zoek je een copywriter die weet dat het zowel om branding, als conversie gaat? Contacteer me, ik maak graag kennis.

Copy voor sociale media

Sociale media zijn niet meer weg te denken uit het digitale marketinglandschap van vandaag. Met een frisse insteek, een leuk beeld en een uitnodigende CTA, is het een effectieve manier om met jouw doelgroep in contact te treden en te blijven.

Zoek je een copywriter die een leuke twist geeft aan jouw social media copy? Contacteer me, ik maak graag kennis.

Copy voor campagnes

Schrijven voor campagnes is een verhaal van cijfers en letters. Je puzzelt een advertentie in elkaar en duikt daarna in de cijfers om te zien wat best werkt. Doe je dàt niet, dan mis je kansen om je campagnebudget te optimaliseren.

Zoek je een copywriter die ook al eens graag in cijfers duikt? Contacteer me, ik maak graag kennis.