Waarom de denkoefening maken?

Omdat je mensen nodig hebt om je onderneming te laten groeien.

Waarom zou die young potential of ervaren expert voor jou als werkgever kiezen? En lang bij jou blijven werken?

Wat heb je te bieden als werkgever? Wat is jouw employer brand of werkgeversmerk?

Misschien is dat voorlopig nog een vaag gevoel. En lukt het nog niet om dat op je jobsite of in je vacatureteksten duidelijk en consistent te verwoorden. Of misschien heb je wel voldoende kandidaten, maar hebben die verkeerde verwachtingen. Dan is het tijd om stil te staan bij je werkgeversmerk en hoe je daarover communiceert.

Een sterk wergeversmerk heeft veel facetten. Het is niet alleen belangrijk voor je candidate experience, maar ook voor je employee experience. Tenminste als je er werk van maakt om dit merk door te trekken in al je externe én interne communicatie.

Oké, hoe beginnen we eraan?

Ook al ligt er veel op je bord, je Employer Value Proposition helder krijgen hoeft geen onbegonnen werk te zijn. Het is een kwestie van jezelf de juiste vragen stellen. Daar help ik je graag bij. Op sommige vragen zal je een pasklaar antwoord hebben, voor andere halen we de post-its en de zwarte stiften boven, de beste vriendjes van elke brainstorm.

Vertel me meer over je onderneming. Dan stel ik graag een pragmatische aanpak voor, vanuit een bepaalde visie, maar op maat van je onderneming.