Een heldere Employer Value Proposition

Jouw onderneming groeit en daar heb je mensen voor nodig. Maar waarom zou die young potential, ervaren expert of witte raaf voor jouw onderneming komen werken? En blijven? Wat heb jij als werkgever te bieden? 

Misschien is dat voorlopig nog een vaag gevoel. Of stromen de kandidaten wel toe, maar met verkeerde verwachtingen.

In jouw candidate journey is het belangrijk om de juiste zaken te beklemtonen. Misschien is er wel een goede work-life-balance in jouw onderneming, aandacht voor zelfontplooiing, of simpelweg een sterk loonpakket. 

Door de juiste zaken in de verf te zetten schep je verwachtingen waar je als onderneming aan kan voldoen en verhoog je de kans op een cultural fit met jouw kandidaten. 

Ook al ligt er veel op je bord als ondernemer of HR professional, het doordacht bepalen van jouw waardepropositie als werkgever hoeft geen onbegonnen werk te zijn. Met slim gekozen technieken kom je tot een goed antwoord en leg je de basis voor jouw employer branding.

In dit traject bepalen we samen jouw Employer Value Proposition. Zodra jouw waardepropositie helemaal helder is, kan je kandidaten aantrekken met wie er een goede fit is.

CONTACTEER ME