Waar te beginnen

Ik startte mijn loopbaan toen online vergaderen nog ‘Skypen’ heette. En op mijn eerste werkdag bij InSites Consulting stond er een telefoontoestel op mijn bureau. Op mijn laatste werkdag niet en was ‘mijn bureau’ ook een flexplek geworden. Ik deed er ervaring op met marktonderzoek, project management, project sourcing, business development, … En zag hoe mijn collega’s van marketing en hr goeie dingen deden.

Even twee petten op

Op een gegeven moment maakte ik de switch naar CrossCast Talent Pool, waar ik talent matchmaking combineerde met marketingtaken. Met de pet van Talent Matchmaker op ging ik voor klanten op zoek naar marketing- & communicatietalent om hun team tijdelijk te versterken. Met de marketingpet op coördineerde ik onder meer de opzet van een nieuwe website. Daarvoor schreef ik dan ook mee aan de copy en de content

De carrièreswitch

Op een gegeven moment besloot ik me volledig toe te leggen op copywriting en werd ik freelancer. Vrij snel -en niet verrassend- koos ik voor hr als niche. 

De 6 maand die ik op de corporate marketing-afdeling van Colruyt Group doorbracht, heeft daar veel toe bijgedragen. Ik schreef er vooral veel vacatureteksten, voor de meest uiteenlopende functies. Ook het conversation design verzorgen voor een hr-chatbot vond ik bijzonder boeiend. Dat was een opdracht voor Target Recruitment, via Bothrs.

How it’s going

Sindsdien heb ik meegeschreven aan de succesverhalen van KBC, Port of Antwerp, VDAB, Telenet, FOD Justitie en een aantal kleinere, groeiende ondernemingen.

Al bij al heb ik meer dan 15 jaar aan waardevolle ervaringen om uit te putten. Zo vat ik makkelijk de nuances in jouw briefing en gaat het goed vooruit.


Benieuwd of het klikt?