Over mij

Een wervelende start

Als ‘product’ van de faculteit Letteren en Wijsbegeerte -ik volgde beide- startte ik mijn carrière in online marktonderzoek. Dit was bij InSites Consulting, een Gents marktonderzoeksbureau dat internationaal actief is en gekend staat als een dynamische en innovatieve omgeving. Ik leerde er veel bij over marketing en onderzoek, maar ook over het digitale, over innoveren en hoe je zaken bekijkt vanuit business perspectief. 

Na een eerste rol als Business Developer voor een online research tool, kreeg ik er de kans om twee nieuwe rollen in het bedrijf vorm te geven. Eerst als Project Manager voor online onderzoeksprojecten, vervolgens als Presales Consultant – wat voor een groot stuk ‘sourcing’ was. Zo zorgde ik er onder meer voor dat projecten konden uitgevoerd worden met de juiste partners en freelancers.

Met twee petten op

Na deze leerzame tijd maakte ik de switch naar CrossCast Talent Pool, waar ik talent matchmaking combineerde met marketingtaken. Met de pet van Talent Matchmaker op ging ik voor klanten op zoek naar marketing & communicatietalent om hun team tijdelijk te versterken. Met de marketingpet op coördineerde ik onder meer de opzet van een nieuwe website en droeg ook inhoudelijk bij met copy en content. 

Copy, HR en copy

Op een gegeven moment besloot ik me volledig toe te leggen op het schrijven van teksten en waagde ik de sprong naar het freelancebestaan. Vrij snel -en niet verrassend- bleek ik vooral affiniteit te hebben met HR onderwerpen en teksten die op een of andere manier verband houden met de candidate journey. 

De 6 maand die ik op de Corporate Marketing afdeling van Colruyt Group doorbracht, heeft daar veel toe bijgedragen. Ik schreef er onder meer tientallen vacatures voor zeer uiteenlopende functies. Ook het conversation design verzorgen voor een HR-chatbot, wat ik in opdracht van de Gentse start-up Bothrs deed, vond ik immens boeiend.  

Al bij al heb ik meer dan 12 jaar aan waardevolle ervaringen om uit te putten. Zo vat ik makkelijk de nuances in jouw briefing, werk ik resultaatgericht en is elk teksttype bij mij in goede handen. Met mij als copywriting expert aan tafel, heb je een betrouwbare projectpartner die met je meedenkt en jou aanvult. Met de belofte van wervende woorden voor jouw candidate journey.

Samen zetten we de puntjes op de i. Want een vlottere instroom van talent voor jouw onderneming, da’s sneller groeien. 

Benieuwd of het klikt?

CONTACTEER ME