Senior Recruiter & Talent Specialist

‘De juiste persoon op de juiste plaats’ stopt niet zodra iemand de arbeidsovereenkomst tekent. Daarom zetten we jouw skills graag breder in. Omdat we jou zien als HR Business Partner in spe, betrekken we je ook bij onboarding, talent management en allerhande hr-projecten. 

Zo zorg je er niet alleen voor dat er nieuwe collega’s starten, maar ook dat ze een mooie loopbaan opbouwen bij NIRAS.

Waarom kiezen voor een job bij NIRAS?

Als enige beheerder van radioactief afval in België biedt NIRAS je een unieke werkomgeving. Wie bij ons werkt, streeft met veel drive en verantwoordelijkheidszin naar duurzame oplossingen

Dat doen we voor onszelf én toekomstige generaties. Met respect voor elkaar, de regelgeving, wetenschappelijke inzichten en het milieu. Wat ons allen verbindt, is de maatschappelijke meerwaarde van onze job. 

Bij NIRAS kan je rekenen op:

 • een voltijds vast contract met een comfortabel loon en extralegale voordelen als groeps- en hospitalisatieverzekering en maaltijdcheques;
 • een prima werk-privébalans: je hebt flexibele werkuren, minstens 42 verlofdagen per jaar en je kan 2 dagen per week telewerken;
 • moderne werkmiddelen en een aangename werkomgeving die samenwerken en brainstormen faciliteert;
 • een participatief beleid waarin we inzetten op verbindend leidinggeven;
 • coaching om je expertise en je veerkracht verder te ontwikkelen.

Wat doe je concreet als Senior Recruiter & Talent Specialist? 

Je werkt nauw samen met je collega’s uit het hr-team, hiring managers en externe partners om vacatures in te vullen. Jouw focus? Een efficiënte organisatie en de best mogelijke kwaliteit. Als een echte HR Business Partner in spe, stem je je aanpak perfect af op de noden.

Gaat er een nieuwe medewerker aan de slag bij ons? Goed gedaan. Samen met het hr-team en onze Academy zorg je nu voor een goede onboarding. Want zoals jij wel weet, is dat cruciaal.

Omdat je ook in andere zaken betrokken bent, heb je veel afwisseling. Je beheert de kanalen die we gebruiken voor rekrutering, waaronder LinkedIn. Vanuit je expertise draag je bij aan allerhande ad hoc hr-projecten. Bovendien geef je ook ondersteuning op het vlak van talent management en het performance-proces

Welke vaardigheden heb je nodig om in deze job te starten?

 • Dankzij een masterdiploma en 5 tot 10 jaar relevante ervaring heb je sterke hr skills. Je kijkt ernaar uit om deze skills in te zetten in een technisch-wetenschappelijke omgeving. Heb al ervaring in een verwante context? Nog beter!
 • In een gesprek met een manager voel je snel aan wat de precieze noden zijn. Die empathie helpt je ook in gesprekken met kandidaten en andere collega’s.
 • Als ervaren professional werk je makkelijk zelfstandig. Tegelijk hou je ervan om als team doelen te bereiken.  
 • Je organiseert graag, volgt proactief op en stelt prioriteiten als dat nodig is. 
 • Je spreekt en schrijft vlot Nederlands en Frans

Wie voelt zich thuis bij NIRAS?

 • Vanuit je verantwoordelijkheidszin, neem je graag initiatief. Net als je collega’s, ben je een denker én een doener
 • Je durft vragen te stellen. 
 • Kan iets beter volgens jou? Dan breng je dat respectvol ter sprake met goede argumenten.
 • Je houdt van de uitdaging die een complexe, evoluerende context met zich meebrengt. 
 • Je hebt het geduld en de leergierigheid om expertise op te bouwen. Tegelijk heb je de veerkracht om je aan te passen als een regelgeving of een situatie verandert.

Waar is je werkplek?

Meestal werk je op ons kantoor in Brussel (Kunstlaan 14, Sint-Joost-ten-Node – metro Kunst-Wet ). Als dat uitzonderlijk eens nodig is, ga je naar onze sites in Dessel-Mol of Fleurus. In overleg met je team kan je 2 dagen per week telewerken als je dat wil.

Heb je een vraag voor ons?

Stuur gerust een mailtje naar xxx@nirond.be. Eén van onze hr-collega’s antwoordt je met plezier.